Gebruikte kunststof pallets

Gebruikte kunststof pallets, snelle levering.

De With Pallets levert gebruikte gebruikte kunststof pallets die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Bij binnenkomst zijn ze door onze palletspecialisten vakkundig gecontroleerd. Door onze grote voorraad kunnen wij vele soorten en maten gebruikte kunststof pallets zo snel mogelijk leveren.

De With Pallets biedt een ruim assortiment gebruikte kunststof pallets. Deze H1 pallets zijn onder andere verkrijgbaar in de maten 80 x 120 cm, 100 x 120 cm en 110 x 110 cm. Alle varianten zijn geschikt voor gebruik met een pompwagen. De gebruikte kunststof pallets zijn 4-weg pallets waardoor deze zeer geschikt zijn voor het gebruik op rollerbanen.

EEN GESCHIKTE KUNSTSTOF PALLET VOOR ELK PRODUCT

H1 of hygiëne pallets worden voornamelijk gebruikt in de voedselindustrie. Kunststof pallets worden hygiëne pallets genoemd, omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Door de sterke constructie kunnen de kunststof pallets evenveel aan als normale pallets. Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie telefonisch contact op via 0341-356644.

DE VOORDELEN VAN KUNSTSTOF PALLETS

Een kunststof pallet is volledig naadloos afgewerkt, aan zowel de binnen- als de buitenkant. Hierdoor is de pallet eenvoudig te reinigen en beschadigen uw dozen of producten niet. Daarnaast is een H1 pallet belastbaar tot 5.000 kilo en uitermate geschikt voor opslag in stellingen. Een hygiëne of kunststof pallet wordt gekenmerkt door:

  • Extra lange levensduur
  • Zeer gemakkelijk te reinigen
  • Ook te gebruiken voor stellingen en op rollerbanen
  • Ideaal voor het opslaan van eurobakken
  • Te gebruiken bij temperaturen van -40 tot + 70 graden

SNELLE LEVERING

Iedere bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie telefonisch contact op via +31 (0)36 529 39 00.