Nieuwe opzetranden en vlonders

Nieuwe opzetranden en vlonders, snelle levering.

Houten opzetranden zijn geschikt als exportverpakking. Uw goederen en producten kunnen hiermee veilig getransporteerd en opgeslagen worden. De opzetranden zijn verkrijgbaar in een houten en kunststof uitvoering. Verder zijn ze eenvoudig op te slaan, omdat ze stapelbaar zijn tot box. De vlonders kunnen in palletstellingen geplaatst worden. Dit voorkomt schuiven en vallen van pallets.

PRIJZEN NIEUWE OPZETRANDEN EN VLONDERS

De prijzen van nieuwe opzetranden en vlonders staan niet vast; de prijzen hiervoor zijn variabel. Onze ruime voorraad stelt ons in staat om onze palletranden en vlonders altijd tegen een scherpe prijs aan te bieden. Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Bel +31 (0)36 529 39 00 of vul het offerteformulier in.

Beschikt u zelf over opzetranden en/of vlonders en wilt u deze verkopen? Wij kopen ook opzetranden en vlonders in.

BESCHIKBARE FORMATEN OPZETRANDEN EN VLONDERS:

Onze voorraad bestaat uit de volgende standaard formaten opzetranden en vlonders:

  • Opzetrand: 80 x 120 cm
  • Opzetrand: 100 x 120 cm
  • Vlonders: elk gewenst formaat (maatwerk)

Op zoek naar nieuwe pallets? Bekijk hier ons volledige assortiment nieuwe pallets.

KENMERKEN EN TOEPASSINGEN OPZETRANDEN EN VLONDERS

Met opzetranden is het mogelijk om zelf de hoogte samen te stellen: ze kunnen namelijk gemakkelijk op elkaar gestapeld worden. Daarnaast zijn ze eenvoudig inklapbaar. Wanneer u ze niet gebruikt, kunt u ze gemakkelijk opbergen.

De vlonders worden gebruikt voor het opslaan van producten in een magazijn. Niet alle pallets passen in een palletstelling, omdat pallets vaak in afwijkende formaten worden geleverd. Vlonders helpen om de pallets op de juiste plek te houden, zodat ze niet vallen of verschuiven.