Inkoop pallets

Gebruikte balkpallets, snelle levering.

Wilt u weten of uw oude pallets nog van waarde zijn? Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets, verzorgen wij tevens de inkoop van overtollige pallets. Ook wanneer uw pallets niet meer aan uw kwaliteitseisen voldoen, kopen wij uw pallets in voor een goede prijs. Wij komen graag bij u op locatie om te bepalen of uw overbodige pallets voor ons nog een waarde hebben. Een pallet kan voor u onbruikbaar zijn, maar binnen de pallethandel nog een 2e of zelfs meerdere keren te gebruiken zijn. De With Pallets is altijd geïnteresseerd in de inkoop van uw oude pallets. Bel direct +31 (0)36 529 39 00 voor een scherpe inkoopprijs.

WELKE PALLETS KOMEN IN AANMERKING VOOR PALLET INKOOP?

Wij kopen alle kunststof- of houten pallets in. Een overzicht van pallets die worden ingekocht:

  • Europallets
  • CP-pallets
  • Blokpallets
  • Balkpallets
  • Kunststofpallets

Na de overdracht van uw oude pallets krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft. De hoogte van de vergoeding hangt af van het type pallet dat wij van u inkopen en de staat waarin de pallets zich bevinden.

HOE KOPEN WIJ GEBRUIKTE PALLETS IN?

De ingekochte pallets worden bij ons opnieuw in handel genomen. Dit doen wij door de ingekochte pallets te controleren op mankementen. Daarna repareren wij de inkoop pallets als dit nodig is. De inkoop pallets die door onze keuringen komen, worden vervolgens weer als gebruikte pallets verkocht. U krijgt een eerlijke vergoeding voor uw ingeleverde pallets, wij maken klanten blij met gerecyclede pallets. De betaling van de vergoeding gaat altijd in overleg met u.

CONTACT OVER PALLET INKOOP

Wilt u weten of uw oude pallets nog van waarde zijn? Bel dan naar +31 (0)36 529 39 00 of mail ons.