Europallets

Nieuw en gebruikte europallets, snelle levering.

De nieuwe europallets die wij leveren worden gemaakt van vuren uit Midden Europa. De europallets dragen het EPAL-certificaat, zijn HT-behandeld en voldoen volledig aan de ISPM-15 norm. Zodoende zijn deze pallets geschikt voor export binnen en buiten Europa.

Al onze gebruikte europallets voldoen aan de EPAL normering en zijn gemarkeerd met het EPAL logo. Op die manier bent u bij aankoop van gebruikte europallets altijd verzekerd van pallets voorzien van een geldig EPAL-certificaat.

De beste kwaliteit Europallets: nieuw en gebruikt.

Op zoek naar Europallets die snel geleverd worden? De With Pallets is toonaangevend als europalletleverancier in Nederland. U heeft bij ons het volgende voordeel:

  • Nieuwe A-keus europallets
  • 100.000 pallets op voorraad;
  • Terrein van 32.000 m2;
  • Zo snel mogelijk geleverd;
  • Levering door onze eigen chauffeurs.

EUROPALLETS KOPEN BIJ DE WITH PALLETS

U koopt eenvoudig en snel gebruikte europallets bij De With Pallets. Kies de europallets die bij uw wensen passen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het kopen van europallets? Bel dan binnen 24 uur bij u af te leveren.

ONZE NIEUWE EUROPALLETS

De nieuwe europallets die wij leveren worden gemaakt van vuren uit Midden Europa. De europallets dragen het EPAL-certificaat, zijn HT-behandeld en voldoen volledig aan de ISPM-15 norm. Zodoende zijn deze pallets geschikt voor export binnen en buiten Europa. Bij De With Pallets hanteren we aantrekkelijke staffelkortingen.